• Sunce, Rovinj, mediji, edukacija, zabava i – IMAGINE MEDIA

  Sunce, Rovinj, mediji, edukacija, zabava i – IMAGINE MEDIA

  „ Ovo je idealna prilika za sklopiti nova poznanstva te ostvariti nove poslovne suradnje.“, „Veselim se susresti neke stare prijatelje i vidjeti što nam donosi budućnost po pitanju medijskih/marketinških trendova.“, „ Internet se sve više razvija te ga bez problema možemo zvati medijem budućnosti.“

  Samo su neki od dojmova sudionika Weekend Media Festivala koji se održao u Rovinju u razdoblju od 18. do 21. rujna 2014. godine.

  7. Weekend Media Festival zatvorio je svoja vrata uz zvukove popularnog Psihomodo Popa te na taj način, svim sudionicima, preko medijskih stručnjaka do studenata koji su na ovom događanju vidjeli idealnu priliku za upoznavanje budućih poslodavaca, zahvalio na dolasku i što je najvažnije – epitetu najvećeg i najbrojnijeg Weekendaša do sada.
  Preko 4 000 posjetitelja iz 12 zemalja, u tri dana, razmijenilo je svoja iskustva na različitim predavanjima, panelima, prezentacijama te radionicama, a raspravljalo se o poslovnim i medijskim temama, dok su s druge strane, veliki komunikacijski stručnjaci, poput Scott Morrisona, podijelili svoja osobna iskustva i između ostalog, otkrili koji su to nadolazeći trendovi u svijetu komunikacija te oglašavanja.
  IMAGINE MEDIA NA WMF-u: NOVI, ALI PREPOZNATI I POHVALJENI OD STRUKE
  U moru medija, medijskih agencija te agencija za oglašavanje, po prvi put zaplivala je ekipa Imagine medie.
  Međutim, osim klasičnih načina komunikacije prema posjetiteljima (različitim brošurama i ljupkim hostesama,), ekipa Imagine medie je svojoj publici, a samim time i budućim suradnicima, iz prve ruke pokazala na koji način cijela priča funkcionira i na kraju, što je možda i najvažnije, koja je njezina svrha i krajnji cilj.
  Ivica Mudrinić i Davor Bruketa, samo su neka od imena s hrvatske medijske i marketinške scene, koja su na licu mjesta za Imagine mediu komentirala događanja, atmosferu, panele i predavanja WMF-a te na kraju, bez zadrške, iznijela svoju viziju budućnosti medija, posebice kada je riječ o smjeru razvoja interneta i televizije.
  Upravo zato, sudeći po interesu posjetitelja te upita za buduću poslovnu suradnju, Imagine je pred očima posjetitelja i sudionika dokazao jednu od potonjih teza, ali i postavku na kojoj temelji svoj rad: „Internet je medij budućnosti, a samo kvalitetan sadržaj i ciljano oglašavanje, mogu dati željeni učinak – tražen proizvod te uspješno poslovanje.“

  Leave a comment

  Required fields are marked *